Obvladovanje dobre higienske prakse pri predelavi živil rastlinskega izvora, davčni opomnik za kmetije z DD
Obvladovanje dobre higienske prakse pri predelavi živil rastlinskega izvora, davčni opomnik za kmetije z DD
Obvladovanje dobre higienske prakse pri predelavi živil rastlinskega izvora, davčni opomnik za kmetije z DD.
Tip dogodka: Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Predelava živil rastlinskega izvora, Ekonomika in davki, Izobraževanje
Organizator: KGZS - Zavod Novo mesto
Predavateljici: Marija Levak in Helena Gramc, KGZS - Zavod Novo mesto
Zadnje novice
Aktualni razpisi in subvencije
Ostale rejne živali
Podukrep 4.1 Podpora za naložbe v...
22. javni razpis iz podukrepa 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021 potencialnim upravičencem omogoča pridobitev nepovrat...
Prihajajoči dogodki
Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Priložnosti v pridelavi zelenjave
Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)
Varstvo vinske trte
Varstvo vinske trte
Tečaj živinorejec/živinorejka
Tečaj živinorejec/živinorejka