Predelava mesa
Predelava mesa
Usposabljanje za predelavo mesa
Tip dogodka: Živinoreja, Predelava živil živalskega izvora, Izobraževanje
Organizator: KGZS - Zavod Celje
Predavatelji: Irena Kos in sodelavci KGZS - Zavoda Celje
Za usposabljanje se je treba predhodno prijaviti na telefon: 03/ 490 75 83
Zadnje novice
Aktualni razpisi in subvencije
Ostale rejne živali
Podukrep 4.1 Podpora za naložbe v...
22. javni razpis iz podukrepa 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021 potencialnim upravičencem omogoča pridobitev nepovrat...
Prihajajoči dogodki
Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Priložnosti v pridelavi zelenjave
Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)
Varstvo vinske trte
Varstvo vinske trte
Tečaj živinorejec/živinorejka
Tečaj živinorejec/živinorejka