Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine
Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine
Zoom
- 18. 01. 2021 ob 10:00 - 18. 01. 2021 ob 14:00
Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine; KGZS - Zavod Maribor
Tip dogodka: Predelava živil živalskega izvora
Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine
Prijava:
https://zoom.us/meeting/register/tJIkd-GgqzgtG9AtfZsll9grLsbazfAZGDT0
Zadnje novice
Aktualni razpisi in subvencije
Ostale rejne živali
Podukrep 4.1 Podpora za naložbe v...
22. javni razpis iz podukrepa 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021 potencialnim upravičencem omogoča pridobitev nepovrat...