Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Tip dogodka: Sadjarstvo, Predelava živil rastlinskega izvora, Izobraževanje
Organizator: KGZS - Zavod Celje
Predavatelj: Tadeja Vodovnik Plevnik, KGZS - Zavod Maribor
Predavanje je samo za zainteresirane iz občin Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki.
Predhodna prijava na telefon: 051 440 118.
Dodatne informacije na telefon: 03/898 82 70, 03/898 82 71
Zadnje novice
Aktualni razpisi in subvencije
Ostale rejne živali
Podukrep 4.1 Podpora za naložbe v...
22. javni razpis iz podukrepa 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021 potencialnim upravičencem omogoča pridobitev nepovrat...
Prihajajoči dogodki
Priložnosti v pridelavi zelenjave
Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)
Varstvo vinske trte
Varstvo vinske trte
Tečaj živinorejec/živinorejka
Tečaj živinorejec/živinorejka
Obnovitveno usposabljanje iz fitomedicine za izvajalce ukrepov
Obnovitveno usposabljanje iz fitomedicine za izvajalce ukrepov.