Dan odprtih vrat kmetije Zadravec

Dan odprtih vrat kmetije Zadravec

Govedoreja, Trženje in promocija  | 

V okviru EIP projekta Seneno meso in mleko vas vabimo na dan odprtih vrat na Ekološko kmetijo Zadravec, kjer v neokrnjeni naravi pridelujejo seneno ekološko govedino.

Ključne besede: seneno

Dogodek bo v nedeljo, 23.8.2020, med 10.00 in 14.00, in sicer na Ekološki kmetiji Zadravec, Miklavž pri Ormožu 51.

Ob 10. uri se bomo zbrali na Ekološki kmetiji Zadravec, kjer si bomo ogledali celoten proces senene pridelave govedine (živali, pašnike, hlev, prostor za predelavo in hladilnico).

Po ogledu kmetije in manjšem okrepčilu bomo pri Svetinjah v prostorih Pep's wine pripravili tudi degustacijo jedi iz senene ekološke govedine.

Največji ljubitelji jedi iz žara pa se bodo lahko prijavili tudi na žar akademijo na Svetinjah s pričetkom ob 15. uri.

Udeležba na aktivnostih je brezplačna, vključno z enim degustacijskim krožnikom na družino.

Žar akademija je plačljiva in se je obvezno treba predhodno prijaviti na seneno@kgzs.si.

Za udeležbo na dnevih odprtih vrat vas prosimo, da se prijavite na seneno@kgzs.si  do petka, 21.8.2020, in sicer s polnim imenom in priimkom, naslovom in telefonsko številko. Prijave sprejemamo do zasedbe razpoložljivih mest. Organizatorji bomo poskrbeli, da bodo dnevi odprtih vrat potekali v skladu s priporočili NIJZ.

Dnevi odprtih vrat bodo potekali tudi v primeru slabega vremena (v prilagojeni obliki).

P.S.: v kolikor se v nedeljo, 23.8.2020, ne boste uspeli udeležiti dneva odprtih vrat na Ekološki kmetiji Zadravec, vas vabimo na dan odprtih vrat Ekološke kmetije Kosec, ki bo v soboto, 29.8.2020, (Mali Brebrovnik 58). Dodatne informacije dobite na www.seneno.info.


Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Marčni sejmi 2025

14. 03. 2025 ob 09:00 - 16. 03. 2025 do 17:00

Celjski sejem, Dečkova 1, Celje

Zgodbo Marčnih sejmov bo ponovno zaokrožilo pet sejmov: Dnevi lovstva, Dnevi športnega strelstva, Altermed & Flora, APIS Slovenia | Europe, Festival kave pa smo zaradi bogate razstavne ponudbe nadgradili tudi v poimenovanju in ga preimenovali v Festival kulinaričnih doživetij – KulinArt.